perjantai 6. heinäkuuta 2012

Lontoo - New York

Päivissä sekasin että mikäs nyt on menossa, mutta joka tapauksessa lenneltiin 7h35min pätkä Lontoosa New Yorkiin tuossa aiemmin. Lentokone oli aikamoinen, 2 käytävää ja 10 penkkiriviä rinnakkain, jokaisella oma pikku TV josta sai valita mitä katselee.. Jalkatilaakin löytyi todella hyvin joka on kyllä harvinaista! Illalla hieman ennen laskeutumista NY:n valot näytti kutakuinkin tältä:


Teki mieli lähteä vähän kaupungilla pyörähtää kun aikaa joitakin tunteja oli, tyydyttiin silti vain kimpoiluun kentällä ja Kiinanpokerin peluuseen.

Nukuttu on kaikenkaikkiaan reissun aikana ehkä tunti, osa edellisellä lentomatkalla ja osa nyt aamuyöllä täällä lentokentän lattialla :D

Ville näytti mallia ja teki matkalaukuista pedin. Tuo setti oli tosin aivan keskellä jotain aulaa, siitä meidät pian häädettiin ja mentiin oikeasti nukkumaan johonkin seinän viereen, laukuista rutiestaen ettei kukaan pääse pöllimään..
Oli täällä muitakin nukkujia pitkin lattioita, ihan normaalia.. Täällä aamu jo valkenee kellon näyttäessä 6:17 ja nyt vielä tunti odotellaan ennen viimeistä lentoa. Suomen aikaa joskus klo20 käsittääkseni laskeudutaan Vegasiin, siellä kello on silloin vähän vajaa 10 aamulla. Ja malttaako siten mennä nukkumaan HÄH?! Joutaahan sitä myöhemmin. Pitää jaaritella tänne sieltä sitten taas joskus, MO>

ps. Ensimmäiset pelivoitotkin jo haalittu kun voitin Villeltä 10$ äsken.. ;D Kävin sen jo heti tuhlaamassa tuossa viereisessä kaupassa.

3 kommenttia:

 1. Jaksoitteko vielä jatkaa hereillä vai veikö uni voiton? Omalla reissulla ei viimesellä lennolla enää silmät yksinkertasesti pysyny auki, ei ollu paljo vaihtoehtoja :D Laita kuvia Vegasista siitä pääkadulta tai jostain, jos ehitte siellä pyörähtää, ois kiva nähä onko siellä vielä samannäköstä ku aiemmin :)

  VastaaPoista
 2. No aikalailla hereillä meni koko matka, New Yorkissa lentokentän lattialla vähän ja koneessa myös surkeaa unta hitusen, mut ei täs liikaa ole levätty :D
  Eiköhän me tuolla ehitä pyörii, pitää napsia kuvatuksia vähä joka paikasta.. :p

  VastaaPoista
 3. Nykyään onneksi on niin helppoa, ku voi kuvia räpsiä urakalla ja sitte jälkeenpäin karsia, jos siltä tuntuu :)

  VastaaPoista