maanantai 9. heinäkuuta 2012

Game on

On tää vaan huima paikka, meno jatkuu samana aivan ympäri vuorokauden. Ei ole joutanut oikein tännekään kirjoittelemaan, pelipöydissä aika kulunut. Koko reissulla ei ole vielä uloskaan kerennyt liiemmin.. Ehkäpä vielä joku päivä lähdetään kiertelee. Tämän Palazzo-hotellin yhteydessä olevan Venetianin pokerihuone on yksi kaupungin parhaista ja peliä löytyy tosiaan kellonajasta riippumatta.

Täällä on nyt maanantai aamuyö vähän kello neljän jälkeen aamulla, eilen sunnuntaina lähdettiin puoliltapäivin Villen kanssa alakertaan pelailemaan ja siitä sitten lähti. Eka pelattiin joku 7h, sitten pariksi tunniksi nukkumaan. Heräiltiin siinä ja päätettiin lähteä tuonne tien toisele puolelle Treasure Islandiin kattelemaan 1/3d texas hold'em pelejä. Alussa lähti huonosti parin sadan kuopalla, siitä sitten kevyt nousukiito jossain neljässä tunnissa vajaasta 200d -->> 1300d.

Pelimerkkeinä näyttää suunnilleen tältä, piti ihan kuva napata ennen kuin vaihdoin noi siihen kummaliseen vihreään Monopoli-rahaan jota täällä käytetään. Vihreät 25d, punaiset 5d ja siniset 1d.Peleissä tavattiin paikallinen sälli Brian, jolta molemmat Villen kans voitettiin varmaan 500d. Lähdettiin sen kans sitten drinkeille siitä vielä johonkin Tresure Islandin sisällä olevaan länkkäribaariin ja hetki meni blackjack-pöydässäkin. Ollaan kuulemma tervetulleita yöpymään hänen kolmen makuuhuoneen taloon joskus jos on tarve :D Ihan mukava ukko muutenkin.

Takaisin päin mennessä kuvailin vielä tuota kotihotellia, meidän huone tosiaan 19. kerroksessa jossain tulla keskivaiheilla luultavasti, vähän vaikea havainnoida tästä ikkunasta.Palazzoon tultiin varmaan joskus 4am tms, siitä sitten vielä "hetkeksi" pokeripöytään joka vaihtuikin pian yli 12 tunniksi. Nuo aikamääreet on vähän sinne päin sitten, ei täällä kannata kelloa tuijotella..Sen kun menee ja tulee vaan niinku parhaalta tuntuu. Välissä pelasin yhden 150d 10-hengen sit&go-turnauksenkin jossa ei juuri menestystä niitetty. Siitä takaisin käteispöytään..

Joskus aamun hämärinä tunteina pöydässä oli joku jenkki jolla oli kyllä meno päällä.. Ei sen juttuja voi tänne tekstiksi kääntää mutta ainakin koko pöydällä oli hauskaa :D Aina kun minä olin kädessä mukana niin tyyppi kilju kokoajan "YYOOOO HELLSSIINKIII!!!" sit sanoin sille et "NOOO JYVÄSKYLÄÄÄ" ja sit se yritti sanoo "Jyväskylä" niin aina jotenki "juvaeeeeskyylooo" :D

Plusmiinusnollaa siin kauan mentiin, lopussa alkoi keskittyminen herpaantumaan (n.26-28 tunnin aikana reilusti yli 20h pokeria) ja olisi pitänyt lähteä nukkumaan, mutta höpönpöpönpöppö kun piti kadottaa 500 dollaria edellisen yön saavutuksista. Seuraavalla kerralla viisaammin.

Kuudelta illalla säntäsin kylpyyn hotellihuoneeseen ja siitä nukkumaan vajaaksi kuudeksi tunniksi, puoliltaöin takaisin pelaamaan ja kolmessa tunnissa rapiat 300d voittoa. Kolmen jälkeen läksin huoneeseen ja vähän ennen hissejä näytti että siellä oli joku tilanne päällä kun joku porukka vaihtoi muutamia sanoja kolmen vartijan kanssa. Jäin sitten jonkun random pelikoneen ääreen seuraamaan että mihin tuo tilanne kehittyy, no eihän siitä mitään jännää syntynyt mutta koneelle kelpasi kuitenkinse 60d jonka sinne syötin.

Tulipahan jaariteltua, kai sitä pitäis pehkuihin painua.. Aamulla tosiaan alkaa tämä WSOP Main Event jonka tuo Ville menee Rio-kasinolle pelaamaan, lähden itekin ainakin nyt ekana päivänä sinne katselee. Kyllä käy 10 päivää vähiin pian!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti