keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Viimeiset päivät sekä jälkilöylyt

Reissu on ohi ja koitan kerrata hatarasta muistista paria viimeistä päivää ja kotimatkaa hiukan.
Lauantaina lähdettiin illasta kaupungille käppäilemään, porukkaa oli ihan älyttömästi liikkeellä ja kaikki liikkui jostain syystä lähes ärsyttävän hitaasti. Oltiin kello 01 yöllä Bellaggion edessä kärkkymässä, jos nähtäisiin ne kuuluisat suihkulähteet toiminnassa. Ei oltu mistään tarkistettu mihin aikoihin sitä showta tulee, eikä tietenkään ainakaan silloin sitten. No oli siinä jotain pikku showta sentään, kameraryhmä kuvaili ja pari poliisia pidätti jotain tyyppiä siellä, mikähän lie Lain Nimessä Las Vegas-kuvaukset siellä oli menossa... No eipä siitä sen ihmeempiä syntynyt. Tässä kuitenkin linkkinä se suihkulähdeshow minulle ja muillekin nautittavaksi, ensi kerralla lupaan mennä katsomaan tuota itsekin ainakin kerran :)  http://youtu.be/7Qw7KnWZUnQ?t=31s
  
 Myöskin se New York New York-kasinon vuoristorata jäi seuraavaan reissuun, ei sinnekään satuttu silloin kun se olisi auki ollut.. Ampumaradastakin oli paljon puhetta, mutta voi arvata miten senkin kanssa kävi..... Noohh mentiin silloin la-su yöllä katselemaan kuitenkin Arian 1/3 dollarin hold'em-pelejä. Meno oli ihan persiestä, ainakin kun ite en osunut mihinkään :D Melkein ensimmäisiä käsiä siellä kun saan buttonille AKo käteen. Joku kesäesa on laittanut 6 dollarin straddlen, mää korotan sitten 20 taalaan ennen floppia. No tämä esa maksaa, OK. Floppi tulee 39Q-tyylinen, vihu checkaa edessä, lyön n.35 dollarin jatkolyönnin ja maksu tulee. Mietin että mitähän siellä vois olla vastassa, KQ, QQ, 99.. Whhaa? Turn tulee joku merkityksetön kortti, vihu checkaa, mä perässä ja river menee samoin. "Do you have a pair?", minulta kysytään.. No ei, mutta mitä tämä typpi kääntää esiin... Sieltähän näytetään laatukäsi 83o.. JEP. No eipähän siinä mittään, tuossa vaiheessa sitä luuli että helppo homma ottaa rahat takaisin vielä :) Varmaan puolisen tuntia myöhemmin sain lopulta QQ:n käteen, hyvä floppi tulee 9-korkeana, saadaan merkkejä keskelle ja tämä sama ukkeli bustaa taskuässillä minut.. Sain viel takaoven kautta patavärin riverillä, mutta tietenkin vastapelurilla oli se pataässä siellä. Siinä mielentilassa en onneksi ladannut enää yhtään rahaa sisään, vaan lähdettiin takaisin Palazzoon ja itse painuin siitä nukkumaan. Seuraava päivä olikin sitten viimeinen täysi päivä Vegasissa, ajattelin että nukun yön hyvin että jaksaa myllertää sitten koko päivän vielä pelipöydissä.

Joskus yhden jälkeen iltapäivällä lähdin pelailemaan, alussa lähtikin ihan hyvin ja olin voitollakin jonkin verran, mutta sitten pakka kuoli ihan täysin. Melkeinpä ainoana poikkeuksena mainittakoon kun osuin preflop all-inissä settiin taskujätkillä AA:ta vastaan. Muita mainittavia tähtihetkiä kyseiseltä illalta kun floppaan värin Q9:llä ristiä.. Vastassa mikäs muukaan kuin AK ristiä ja arvata saattaa miten tuossa kävi... Olisko 250 dollaria riittänyt tuohon yhteen käteen..? Koko illan lopputulos pokerista oli semmoiset 600d miinusta. Aiemminkin mainitulle pelaajakortille kertyvillä dollareilla voi siis tilata ruokaa tai hierojan pöytään hintaan 2 dollaria/minuutti. Oli tarkoitus käyttää kaikki kortilla olevat rahat viimeisenä iltana tuohon hierontaan, mutta lievästi sanottuna "harmitti" siitä miten nuo pelit meni, että unohtui kokonaan kyseinen toimenpide. Veikkaisin että sille kortille jäi jemmaan ainakin semmonen 30-50 dollaria.. Eipä ne sieltä mihinkään karkaa. Noh, sloteista joku satanen tuli harmitusta paikkaamaan, mutta eipä niillä paljoa juhlita. Siitä sitten n. kolmen aikoihin nukkumaan ja herätys 5:30, kuuden aikoihin oltiin jo ala-aulassa uloskirjautumassa hotellista. Hyvä yllätys heti aamuun kun sitä viimeistä yötä ei oltukaan etukäteen maksettu meille, 100 dollaria kiiiitoosshh :) Aulastakin löytyy joku kuva:

Siitä taksilla kentälle. Liekkö ollut vielä joku yötaksa, kun maksoi rutkasti enemmän mitä silloin kun kentältä tultiin hotellille. Muutenkin ne tiet menee kyllä siellä vähän mutkan kautta, taksi maksoin yli 30 taalaa ja aikaakin meni ihan hyvin vaikka ne kaikki hotellit näkyy suoraan siihen kentälle ja suoraan on matkaa ehkä kilometri :D Ensin jonotettiin ulkona ehkä 10min, kun kerta kaikki muutkin ja sitten kun päästään tiskille niin ohjataankin suoraan sisälle. Sitten jonotetaan siellä semmoselle check-in automaatille joka lukee passin ja kaivelee lentolippujen tiedot sieltä ja tulostaa ne. Sitten siellä tiskillä mihin jätetään matkalaukut, niin alkaa joku lehmä avautumaan kun varmistetaan vaan että meneehän meidän laukut varmasti Helsinkiin asti siitä, ettei niitä tarvitse New Yorkissa tai Lontoossa itsellä huolehtia eteenpäin... Ei siitä sen enempää, ärsytti vaan silloin vähäisillä yöunilla tuommoinen :D Siitä lennähdettiin noin viidessä tunnissa New Yorkiin, jossa vaihtoaikaa oli vajaat pari tuntia. Siinä portilla oli meidän vieressä odottelamassa joku eukko jolla oli neljä alle 5v lasta mukana. Jokainen vuorollaan makaa pitkällään lattialla ja huutaa ja vinkuu milloin mistäkin.. Ärsyttävää kuunneltavaa. No eihän siinä mitään, kun päästään koneeseen niin tämä sama porukka on aivan siinä vieressä! Epäilin että tästä on tulossa elämäni pisimmät 7 tuntia ja 10 minuuttia, mutta yllätys oli hyvin suuri kun ne lapset nukkuivat melkein koko lennon eivätkä kitisseet yhtään? Itsehän en toki nukkunut, muulloin kun kesken elokuvan (Hunger Games) nukahdin ehkä alle puoli tuntia. Muuten koko lentomatkalla ei ollut havaittavissa muuta kuin semmoista onnetonta torkkumista mistä ei saa mitään muuta kuin niskat kipeäksi.. Lontoossa oli sitten lyhyt vaihto, vain tunti ja kymmenen minuuttia lentojen välillä ja siitä 2h50min pikapyrähdys Finnarilla Suomeen. Mun auto oli sitten siellä lentokentän lähettyvillä odottelemassa hotellin pihalla. Automatka Jyväskylään taittui nopeasti ja olin asunnolla hieman neljän jälkeen iltapäivällä. Paluumatka kaikkiaan kesti melkein 10 tuntia vähemmän kuin menomatka, ollen yhteensä "vain" 24 tuntia ja minuutit päälle Palazzon aula -> Jyväskylän residenssi :)

Jaahas, mitäs tästä reissusta sitten jäi käteen? Ensinnäkin rahallisesti ei periaatteessa pitäisi valittaa, kun reissuun lähtee 3000 dollarin kanssa ja takaisin tullessa niitä on nipussa 3900 ja risat.. Tuosta pinosta on siis oltu ja eletty siellä koko aika sekä tehty tarvittavat ostokset ja kaikki. Potentiaalia tosin olisi ollut parempaankin, mutta koitetaan nyt olla tyytyväisiä tähän lopputulokseen. Toisekseen 10 päivää Vegasissa on aivan liian vähän, ainakin jos päätarkoituksena on pelaaminen. Kuukausi voisi olla OK, kaksi kuukautta hieman parempi.. Parista kuukaudesta saisi ehkä jo kaivettua niitä välipäiviäkin kun voisi käydä jossain retkillä jne.. Nyt ei moisia näkynyt ollenkaan. Tasan kerran kävin uima-altaallakin, siksi että siivooja oli juuri meidän huoneessa kun olin menossa sinne niin menin sitten altaille odottamaan :D Tarkoitus oli kyllä käydä uimassa, mutta reissukaveri ei ollut niinkään sen perään enkä itsekseni sitten jaksanut sinne lähteä pulikoimaan.. Eiköhän nämä läpinät olleet nyt tässä, reissu ohi ja meni hyvin, terveenä tultiin takaisin ja hauskaakin oli. Joskus tulevaisuudessa kenties Vegas Today - True Story vol.2... TSAU!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti